Saturday, April 19, 2008

GETHUK_Waljinah

Lyric;
Sore sore Padang bulan
Ayo konco podho dolanan
Rene-rene bebarengan
Rame rame e ... do gegojegan

Kae-kae rembulane
Yen di sawang kok ngawe-awe
Koyo-koyo ngelengake
Kanco kabeh ojo turu sore-sore

...Gethuk
Asale soko telo mas
...Moto ngantuk
Iku tambane opo

...Ala ala gethuk
Asale soko telo mas
...Yen rak pethuk
Atine rodo gelo

Ojo ngono mas
Ojo-ojo ngono
Kadung janji mas
Aku mengko gelo

GETHUK_Waljinah

Lyric;
Sore sore Padang bulan
Ayo konco podho dolanan
Rene-rene bebarengan
Rame rame e ... do gegojegan

Kae-kae rembulane
Yen di sawang kok ngawe-awe
Koyo-koyo ngelengake
Kanco kabeh ojo turu sore-sore

...Gethuk
Asale soko telo mas
...Moto ngantuk
Iku tambane opo

...Ala ala gethuk
Asale soko telo mas
...Yen rak pethuk
Atine rodo gelo

Ojo ngono mas
Ojo-ojo ngono
Kadung janji mas
Aku mengko gelo

KUSUMANING ATI_Nurhana

Lyric:
Kusumaning ati
Duh wong bagus kang tak anti-anti
Mung tekamu biso gawe
Tentrem ning atiku

Biyen nate janji
Tak ugemi ora bakal lali
Tur kelingan jroning ati
Sak bedahing bumi

Kadung koyo ngene
Sak iki piye karepe
Malah mirangake

Manis pambukane
Kok pahit tibo mburine
Pancen mangkelake

Amung pamujiku
Mugo-mugo rak ono rubedho

Sak pungkure
Nggonmu lungo
Ora kondo-kondo

Friday, April 18, 2008

MAAF... BLOG INI MASIH DALAM PERBAIKAN

Thursday, April 17, 2008

CIDRO/Injured_Didi Kempot

MP3 DOWNLOAD

Lyric:

Wis sak mestine ati iki nelangsa

Wong sing tak tresnani mblenjani janji
Opo ora eling naliko semana
Kebak kembang wangi jroning dada

Kepiye maneh iki pancen nasibku
Kudu nandang lara kaya mengkene
Remok ati iki yen eling janjine
Ora ngiro jebulmu lamis wae

Gek opo salah awakku iki
Kowe nganti tego mblenjani janji
Opo mergo kahanan uripku iki
Mlerat banda seje karo uripmu

Aku nelongso mergo kebacut tresno
Ora ngiro saiki ne cidro

Kepiye maneh iki pancen nasibku
Kudu nandang lara kaya mengkene
Remok ati iki yen eling janjine
Ora ngiro jebulmu lamis wae

Gek opo salah awakku iki
Kowe nganti tego mblenjani janji
Opo mergo kahanan uripku iki
Mlerat banda seje karo uripmu

Aku nelongso mergo kebacut tresno
Ora ngiro saiki ne cidro

WIS PENAK / Comfortable_Didi Kempot


DOWLOAD

***Mbok toh yo sing penak… sing penak
Sabaro disik ojo kesusu
Percoyo aku cinta padamu
Tresnamu tak simpen nang jero atiku
Mesti penak tenan sedep tenan
Kowe cah ayu dadi bojoku
Ojo kemayu manuto aku
Yen manut tambah mundak ayumu
Aku iki priyo kurang opo
Dasar bagus sugih bondo
Pengen opo coba gek ndang miliho
Opo wae kowe kari opo
Wis tak cepaki omah loji
Komplit karo sedan mercy
Gelang kalung ugo ono peniti
Gen koyo nyonya direksi
Tak rewangi melek saben bengi
Tak rewangi melek pitung sasi
Nanging kowe lha kok ora ngerti
Malah kowe ora tahu nanggapi
…back to***

BOJO LORO / Two Wife _ Didi Kempot

Download
Kroso Sepet Empinge Mlinjo
Sirah Mumet diek duwe bojo loro
Mikir sing enom
Mikir sing tuwo
Ro’ karone podo olehe tresno
Cekut-cekut mumet tumenan
Ati bingung diek olehe mbagi katresnan
Butuhe akeh duwit pas-pasan
Tanggal Enom wis kebingungan
Mrono-mrene sak bendino
Iki mrene sesuke mrono
Bojo Enom mung sedelo
Bojo tuwo Nggondeli Clono